Contact  - Afiliere  |  Termeni si Conditii

ColesterolMarit.com nu dă sfaturi medicale, diagnostic sau tratament. Pentru Informatii suplimentare click aici.

Toate drepturile rezervate  |  Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii

Copyright © 2011-2012: ColesterolMarit.com

isLoggedIn()){ Echo 'Contul Meu'; Echo ' | '; Echo 'Deconectare'; }else{ Echo 'Ai deja cont? Conectati-va'; } ?>

isLoggedIn()){ include "menu2.php"; }else{ include "Inregistrare.php"; } ?>

Regim colesterol marit: Creaza-ti propria ta dieta folosind aceste reguli culinare.


Având în vedere faptul ca oamenii sunt diferiti în ceea ce priveşte gusturile, placerile, dorintele şi nevoile lor, este cel mai potrivit sa ne construim fiecare un regim alimentar pentru scaderea colesterolului  în functie de preferintele noastre.


Pentru ca acest regim pentru colesterol sa dea rezultate, un lucru foarte important este sa tinem cont de câteva principii elementare, care s-au dovedit sa functioneaze indiferent de regim.

Daca doriti sa va compuneti o dieta pentru colesterol pe care sa o urmati, ar fi bine sa tineti cont de câteva principii care va vor fi de folos, indiferent de regimul pe care îl veti urma...

Regim colesterol marit

Mai mult...

Diete si Regimuri pentru Colesterol Marit. Afla ce mancaruri trebuie sa eviti si ce nu.


De cele mai multe ori, daca o persoana se confrunta cu probleme cauzate de un colesterol mare, pe lânga un tratament cu medicamente, doctorul îi va prescrie şi un regim pentru colesterolul mare.


Dieta pentru colesterol este de cele mai multe ori factorul cheie în reducerea nivelului de colesterol şi echilibrarea acestei substante în organism.


Cele mai multe diete pentru colesterol va vor sfatui sa consumati alimente pentru scaderea colesterolului de tipul fibrelor şi preparate din carne fara colesterol, însa pentru a şti...


Diete si Regimuri

Mai mult...

3 Retete fara colesterol pentru masa principala. Simplu şi Rapid


Acum ca ati aflat care sunt cele mai bune metode prin care sa va mentineti nivelul de colesterol în limitele normale, ne întoarcem la cel mai important factor care dicteaza nivelul de colesterol din sânge şi anume dieta alimentara.


Dupa cum indica cercetarile, în dieta dumneavoastra este nevoie sa includeti cât mai multe legume crude sau preparate, cereale integrale, fructe proaspete de sezon, legume uscate boabe de tipul fasole, mazare, linte dar şi orez şi soia...


3 Retete

Mai mult...

Daca v-ati întrebat vreodata ce este colesterolul şi în ce fel va afecteaza acesta starea de sanatate, veti alfa aici totul despre colesterol.

Colesterolul este o substanta vâscoasa secretata în mod natural de ficat, care contribuie la metabolizarea vitaminelor liposolubile precum vitamina D, ajuta la sintetizarea unor hormoni în organism, ajuta la constructia şi protejarea peretilor celulelor dar mai ales ajuta sistemul nostru imunitar sa functioneze la parametri normali, sprijinindul sa lupte chiar şi împotriva cancerului. …

Ce este colesterolul?


Ce este colesterolul

Mai mult...

Care sunt tipurile de colesterol si cum acestea te afecteaza pe tine?


Dupa cum bine ştiti, colesterolul este o substanta organica secretata în cantitati optime de catre ficat ce ajuta la buna functionare a organismului nostru. Iar corpul uman secreta toata cantitatea de colesterol de care are nevoie.

Surplusul de colesterol rezultat din consumul diferitelor alimente ce nu este necesar organismului, poate sa afecteze buna functionare a inimii.  Aceasta substanta, de care organismul nostru are nevoie….

 tipurile de colesterol

Mai mult...

Valori colesterol

Pentru a şti ce masuri sa luam în situatia în care limitele colesterolului sunt depaşite, avem nevoie sa cunoaştem care sunt valorile normale ale colesterolului pentru a şti între ce valori colesterolul este benefic pentru întregul nostru organism şi când este cazul sa intervenim.

Pentru fiecare dintre cele 3 tipuri de colesterol: LDL colesterol, HDL colesterol şi colesterolul seric total valorile….

Valori colesterol

Mai mult...

Cauze si Simptomele colesterolului marit

Colesterolul este o substanta utila şi necesara pentru organism, însa în situatia în care aceasta se regaseşte în sânge la valori mai mari de 100mg/dl, depaşind chiar 160 sau 180mg/dl, avem de-a face cu un colesterol marit.

Dupa cum bine ştim, un nivel marit al colesterolului, iar aici ne referim la colesterolul rau sau altfel numitul si….

Cauze si Simptomele colesterolului marit

Mai mult...

Mituri despre colesterol

Mituri ColesterolLa fel ca în orice probelma de sanatate care persista şi în ceea ce priveşte tratarea colesterolului marit, parerile specialiştilor sunt împartite.


Unele sfaturi pe care le primim de la medic, sau le citim în cartile de specialitate, sau chiar pe internet se bazeaza pe cercetari îndelungate şi pe dovezi, pe când altele au fost doar speculatii care nu au ajuns sa fie dovedite şi astfel au ajuns la rangul de mituri despre colesterol….

Mituri despre colesterol

Mai mult...

Cum fumatul si alcoolul iti afecteaza valorile colesterolului tau?

Nu este nicio noutate faptul ca fumatul şi colesterolul nu merg deloc mâna în mâna, din contra, iar acelaşi lucru este valabil şi pentru consumul de alcool care afecteaza valorile colesterolului şi duc la creşterea în organism a nivelului de ldl colesterol, sau colesterol rau.


Ce se întâmpla atunci când fumam este o diminuare a valorilor colesterolului bun, sau hdl colesterol, datorita efectului….

fumatul si alcoolul

Mai mult...

Medicamente pentru colesterol

De cele mai multe ori, daca va confruntati cu colesterolul marit, medicul va va oferi câteva sfaturi legate de alimentatie şi de stil de viata, iar daca problema este mai grava şi viata va este pusa în pericol, va va prescrie câteva medicamente pentru colesterol.


Acester medicamente au rol sa inhibe sinteza colesterolului de catre ficat, sa inhibe absorbtia de colesterol în intestinul subtire, sa mareasca cantitatea de colesterol de care este nevoie pentru producerea bilei….

medicamente pentru colesterol: Adevarul despre medicamentele folosite pentru tratarea colesterolului

Mai mult...

Cum poţi scade colesterolul in mod natural?

Tratarea colesterolui marit pare sa dea înca de furca medicilor din ziua de azi, dar şi persoanelor care se confrunta cu colesterolul marit şi nu ştiu ce functioneaza în materie de tratament pentru colesterolul marit.


Pe piata farmaceutica exista deja de multi ani o sumedenie de medicamente care promit sa trateze colesterolul marit, însa eficienta lor este discutabila, iar efectele secundare considerabile….

Cum poţi scade colesterolul

Mai mult...

3 exercitii care te vor ajuta sa scazi din colesterolul rau, GARANTATR

Dupa cum aţi aflat deja, o mare parte din tratamentul pentru colesterol o reprezinta mişcarea fizica şi implicit exerciţiile pentru scaderea colesterolului.

Pe lânga alimentaţia adecvata, specialiştii au conchis faptul ca grasimea corporala în exces este asociata cu ldl colestrol marit şi cu un nivel crescut al trigliceridelor…


3 exercitii

Mai mult...